Σοφία Παθέκα: Όρθια ξανά μετά από 2 χρόνια – «Έμεινα κατάκοιτη, πίστεψα πως είχα τελειώσει»

26.08.2023 / 12:52
ka 31

“Έπρεπε να μάθω να περπατάω από την αρχή, όπως τα μωρά. Πολλά βράδια πεινούσα και ντρεπόμουν να ξυπνήσω κάποιον να μου φέρει να φάω”, εξομολογείται η γνωστή γυμνάστρια.

Για το σοβαρότατο ατύχημα που της στέρησε τη δυνατότητα να περπατά μίλησε η Σοφία Παθέκα. Η γνωστή γυμνάστρια αφηγείται στη Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, όταν βρέθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι αλλά και στην αποθεραπεία που ακολούθησε αμέσως μετά.

«Βιαζόμουν πάρα πολύ, έτρεχα μέσα στο σπίτι, είχα ένα ατύχημα και γλίστρησα από τις σκάλες. Έχω μια πολλαπλή βλάβη στο γόνατο, έχω ρήξη χιαστού μπροστά και είχα και αποκόλληση μηνίσκου. Δεν ήταν απλή υπόθεση, καθώς μετά το χειρουργείο ο εγκέφαλος θέλει έναν χρόνο για να ξεκινήσει να παίρνει εντολές», περιγράφει η Σοφία Παθέκα.

«Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη, έπρεπε να μάθω να περπατάω από την αρχή, όπως τα μωρά. Για έναν χρόνο δεν περπατούσα κανονικά, με την ψυχολογία μου να είναι στα πατώματα. Νόμιζα πως επαγγελματικά είχα τελειώσει, αφού η δουλειά μου βασίζεται στα πόδια και τα χέρια μου», εξομολογείται η διάσημη personal trainer.

«Στις αρχές ήταν όλα πολύ δύσκολα, δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ, ούτε να ντυθώ ή να φάω. Πολλά βράδια πεινούσα και ντρεπόμουν να ξυπνήσω κάποιον να μου φέρει να φάω. Έτρωγα καραμέλες, που τις είχα στο κομοδίνο μου, για να ξεγελάσω την πείνα μου», αφηγείται η Σοφία Παθέκα και σοκάρει.

«Για έξι μήνες είχα πατερίτσες και πι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου, που είχαν μια ανάπηρη δασκάλα και δεν με εγκατέλειψαν αλλά έμειναν μαζί μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σοφία Παθέκα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα