Σλοβάκα καλλονή: Ο Βρετανός ήταν τζέντλεμαν και πλήρωνε, οι άλλοι όμως δεν ήταν “κύριοι”

21.12.2022 / 19:49
ba 3

Ο δικηγόρος της Μαρίας Γκελετίκοβα, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου για την Σλοβάκα καλλονή που εξαπάτησε μεταξύ άλλων και τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, η Σλοβάκα ήρθε στην Ελλάδα το 2021 για διακοπές και έκανε σχέση μέ έναν πάμπλουτο Βρετανό επιχειρηματία που μένει στη Βάρη.

Όταν χώρισαν, ξεκίνησαν τα οικονομικά της προβλήματα, καθώς η ίδια συνέχιζε την πολυτελέστατη ζωή της, χωρίς όμως να πληρώνει ούτε ένα ευρώ. Μάλιστα, έστελνε e-mail με ψεύτικες αποδείξεις πληρωμών και ως αποτέλεσμα «φέσωνε» επιχειρήσεις με εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ.

Η Δικαιοσύνη έστρεψε το ενδιαφέρον της στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη Σλοβακία, που είχαν να κάνουν με τραπεζικά δάνεια, και όταν της ζήτησε εξηγήσεις, η Μαρία Γκελετίκοβα δεν μπορούσε να τις δώσει. Συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν η έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εις βάρος της.

«Τα ποσά αφορούν μερικές εκατοντάδες ευρώ. Από 500, έως 800 και 1.000 ευρώ κατά περίπτωση. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις, όμως, και οφείλονται στην οικονομική της αδυναμία αλλά και στο ότι πίστευε πως ο σύντροφός της θα μπορεί να της καλύψει τα έξοδα», τονίζει στην εκπομπή “Tlive” ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα