Σκυλίσιες πόζες στο instagram!

18.04.2021 / 13:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
duke3

Τα social media έχουν κατακλύσει για τα καλά τη ζωή μας σε πολλούς τομείς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λογαριασμοί για διάφορους λόγους. Από τους πιο γλυκούς και απίστευτα χαριτωμένους λογαριασμούς όμως είναι αυτοί  που πρωταγωνιστούν μικροί και μεγάλοι τετράποδοι φίλοι.

Σε πολλές πόζες και με διάφορα αξεσουάρ, στήνονται στο φακό και διατηρούν ζωντανό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον το προσωπικό τους προφίλ στο instagram. Δύο από τα σκυλιά-influencers λοιπόν είναι η Luna και ο Δούκας που είναι ιδιαίτερα ενεργοί και μας ενημερώνουν αρκετά συχνά για τις καθημερινές τους συνήθειες και το πώς περνούν την ημέρα τους με τους κηδεμόνες τους!

Luna (@luna_delrey_official)

Η Luna είναι 1,5 ετών και είναι ημίαιμο golden retriever. Οι κηδεμόνες της την έβγαλαν Luna γιατί η ιδέα προέκυψε ενώ βρίσκοντας σε ένα λουνα πάρκ και ήταν βράδυ με φεγγάρι. Το «delrey» που ακολουθεί το όνομά της στο instagram προέκυψε γιατί το βλέμμα της είναι συνέχεια σε μια θλίψη όπως της Lana DelRey, της γνωστής τραγουδίστριας! Της αρέσει πολύ η θάλασσα, να γλείφει όλους τους ανθρώπους να τρώει ανανά. Βλέπει πολλά όνειρα και παραγαυγίζει στον ύπνο της. Επίσης κοιμάται στις 9.30 κάθε βράδυ και άμα βρίσκεται έξω, θα κλαίει μέχρι που να την πάρει η μαμά της αγκαλιά να κοιμηθεί στον ώμο της γιατί νομίζει ότι είναι ένα μωρό 5 κιλών, ενώ στην ουσία είναι 28!

Δούκας (@dukethecute)

Ο Δούκας είναι τριών μόλις μηνών και είναι ημίαιμο jack Russell. Το όνομά του προέκυψε όταν οι κηδεμόνες του αποφάσισαν πως θα πρέπει να ζει σε ένα σπίτι σχεδόν βασιλικά, με όλες τις ανέσεις του και φυσικά με πάρα πολλή αγάπη! Αγαπημένη του κίνηση είναι να ξαπλώνει ανάσκελα και να του χαιδεύεις τη κοιλιά. Του αρέσει τρελά το φαγητό ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργητικός. Δαγκώνει αρκετά λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ωστόσο το μέγεθός του αλλά και η φυσιογνωμία του κερδίζουν τους πάντες με την γλύκα του, την ώρα που προσπαθούν να «σώσουν» τα χέρια τους. Αγαπημένο του χόμπι ο ύπνος.

(από την εφημερίδα “Νεολόγος”, ένθετο ‘Κόσμος”).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα