Σκιαδαρέσης σε Πελετίδη: “Επιτέλους κατανοήστε ότι το 68% από το 73% που σας ψήφισε δεν είναι ΚΚΕ”

04.08.2021 / 19:58
ka 23

Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει τα όσα έγιναν με τον μη  ερχομό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο δημαρχείο της Πάτρας ο Σπύρος Σκιαδαρέσης αναφέροντας τα εξής:

«Σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μαζί με τον Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές της Αχαΐας.

Το μεσημέρι βρέθηκε στο Δημαρχείο Ερυμάνθου στην Χαλανδρίτσα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων, αλλά και την Παράταξή μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» και αντιπροσωπεία Περιφερειακών Συμβούλων αυτής. Στην συζήτηση είχαμε την ευκαιρία να κατατεθούν οι προβληματισμοί, προτάσεις και ο απολογισμός – αίτια των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών στην Αχαΐα.

Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας Γιώργος Αθανασόπουλος παράλληλα, επέκρινε την στάση του Δημάρχου Πατρέων να μην δεχθεί στη συνάντηση να είναι παρόντες και όλοι οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων, σε αντίθεση με τους Δήμους Αιγιάλειας και Ερυμάνθου, που ήταν παρόντες όλοι οι Επικεφαλείς. Αλήθεια κ. Πελετίδη, αν σας το ζητούσε ο κ. Κουτσούμπας θα είχατε την ίδια στάση;

Απαγκιστρωθείτε επιτέλους απο τον Περισσό!  Είστε Δήμαρχος Πατρέων, όχι ΚΚΕων! Είστε Δήμαρχος της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδος!  Και επιτέλους κατανοήστε ότι το 68% περίπου από το 73% που σας ψήφισε δεν είναι ΚΚΕ!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα