Σκιαδαρέσης: Πολύωρη διακοπή νερού στο Σαραβάλι – Κεφαλόβρυσο Πάτρας!

23.06.2021 / 17:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skiadaresis

Πρόβλημα έχουν δημιουργήσει οι πολύωρες διακοπές νερού εν μέσω καύσωνα στην Πάτρα. Οργισμένη η ανάρτηση του Σπύρου Σκιαδαρέση:

“Ακούγεται πολύ σωστή ως κίνηση ένας Δήμαρχος να υπερασπίζεται τους συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου που διοικεί, ακόμα και της Περιφέρειας, συμμετέχοντας ενεργά και στις πορείες διαμαρτυρίας τους και εκτος Πατρών, όπως έκανε χθες 22/6/2021 ο Δήμαρχος Πατρέων. Ο κ. Πελετίδης βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων που απασχολούνται στους Δήμους και στις Περιφέρειες μέσω των προγραμμάτων «κοινωφελούς εργασίας», στην χθεσινή κινητοποίησή τους έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα της Πρωτεύουσας.
Κύριε Δήμαρχε,
είμαστε μαζί σας σε αυτές τις επικοινωνιακές και χωρίς πολιτικό κόστος δράσεις σας. Η πόλη μας όμως και τα Δημοτικά Διαμερίσματα αυτής έχουν καθημερινά χρόνια προβλήματα.
Η επίσκεψή σας σε αυτά είναι ουσιαστικής σημασίας και επιβάλλεται! Άλλωστε η απόσταση Μαιζώνος – Σαραβάλι – Κεφαλόβρυσο είναι το πολύ 10 λεπτά της ώρας και χωρίς διόδια!
Μαζί με τους συνεργάτες σας και τους αρμόδιους υπαλλήλους, (συνεργείο, Πρόεδρο ΔΕΥΑΠ, Διευθυντή, Προϊστάμενο και χωρικό Αντιδήμαρχο), να κάνετε αυτοψία του προβλήματος με το νερό και τις πολύωρες καθημερινές διακοπές του.
Αυτά για τώρα!
Περιμένουμε ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα των κατοίκων Σαραβαλίου και Κεφαλοβρύσου Δήμου Πατρέων.
Το επόμενο κάλεσμα θα γίνει μέσω καναλιών Πανελληνίας εμβέλειας, για να μάθουν κάποιοι, τι συμβαίνει στον Δήμο Πατρέων που όλα τα νομίζουν τέλεια!
Αναμένουμε…
…………….
6η ημέρα που δεν έχουμε νερό…..
Θα τις σημειώνουμε σαν ναυαγοί της στεριάς…”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα