ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση του προέδρου Τ. Γιατρά με τον Υφυπουργό Απ. Βεσυρόπουλο

06.04.2023 / 12:44
ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 2

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΕΑΝΑ αναφέρει τα εξής: «Συνάντηση με τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 5 Απριλίου ,ο κ.Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών   Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας και ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α).

Ο κ. Βεσυρόπουλος μετά την παρουσία του στο 3ο συνέδριο συλλόγων εστίασης, που διοργάνωσε η estiasigreece και η ΠΕΘ, έκανε μια πλήρη και εξειδικευμένη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου.

Αιγιαλός, φορολογική συμμόρφωση, ΦΠΑ, ΕΦΚ καθώς και επιμέρους θέματα τέθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και με κοινή την επιλογή για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο λειτουργίας, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα προάγει το υγιή ανταγωνισμό.

Κατατέθηκε στον κ. Βεσυρόπουλο ολοκληρωμένο υπόμνημα για τον αιγιαλό καθώς και ο «οδικός χάρτης» της εστίασης με όλες τις διεκδικήσεις που εξορθολογίζουν τον κλάδο και τον καθιστούν βιώσιμο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα