ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου

17.09.2023 / 9:52
εικόνα_Viber_2023-09-15_14-54-19-102

Σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Συνάντηση με τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Διονύση Πλέσσα και Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, κ. Μιχάλη Αναστασίου, πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ. Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Τάσος Γιατράς, ο γεν. γραμ., κ. Τάκης Ματθαιόπουλος και ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κούλης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε η υποδειγματική  συνεργασία που είχε ο σύλλογος καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής.

Παρεμβάσεις στην μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ,τραπεζοκαθισμάτων, αιγιαλού, των χρεώσεων νερού στα ΚΥΕ, αλλά και επιλογή πολιτικών όπως η διατήρηση των ατελώς παραχωρουμενων κοινόχρηστων χώρων, στήριξαν τα καταστήματα εστίασης σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη,διαδοχικών κρίσεων.

Παρακαταθήκη αποτελεί η διαβούλευση  που έχει γίνει για μια σύγχρονη κανονιστική της πόλης, με σεβασμό στον πολίτη, τα άτομα με αναπηρία και τις επιχειρήσεις εστίασης. 

Η σημερινή συνάντηση εγκαινιάζει ένα κύκλο συναντήσεων εργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που κατέρχονται στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές.

Ο σύλλογος μας αντιλαμβάνεται τον θεσμικό του ρόλο, που παραμένει διακριτός και ίσων αποστάσεων, προς όφελος του συνόλου των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και της αναπτυξιακής προοπτικής της πόλης μας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του 

Δ.Σ ΣΚΕΑΝΑ 

Ο Πρόεδρος 

Αναστάσιος Γιατράς 

Ο Γεν. Γραμματέας 

Παναγιώτης Ματθαιόπουλος 

                        {ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ}

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα