ΣΚΕΑΝΑ: “Ο Δήμαρχος προσβάλει την εστίαση”

11.06.2024 / 16:16
image_50734593

Σύφωνα με την ανακοίνωση:

“Ολοκληρώθηκε η ολιγόλεπτη συνάντηση του προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ με τον δήμαρχο Πατρέων κ.Κώστα Πελετίδη, παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Αναστασίου. 

Η στάση του κ.Πελετίδη υπήρξε απαξιωτική για τον σύλλογο και τον κλάδο, μεταφέροντας μας τα εξής: «Η πόλη έχει κανονιστική…». Τα προηγούμενα χρόνια δεν αλλάξαμε την κανονιστική, γιατί; γιατί έτσι…» «Θα τηρήσω την νομιμότητα, όπως εσείς οι ίδιοι ζητάτε…» «Θα κινήσω τις διαδικασίες που προβλέπονται…» «Θα ενημερώσω τα καταστήματα που δεν έβγαζαν άδεια, πως ο ΣΚΕΑΝΑ μου ζήτησε να βγάλετε».

Η επιχειρηματολογία αυτή περιγράφει γλαφυρά την αναλγησία και την εχθρική αντιμετώπιση της εστίασης απ’ τον ίδιο τον Δήμαρχο, που έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει παραδοχές που εντείνουν τον κοινωνικό αυτοματισμό μεταξύ των ιδιοκτητών. 

Προκαλεί δε, θυμηδία το δελτίο τύπου του Δήμου που αποκρύπτει πλήρως τα όσα συζητήθηκαν στα λίγα λεπτά παρουσίας μας, σε μια προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα στην κοινή γνώμη.

Κύριε δήμαρχε είστε αποκλειστικός υπεύθυνος του αδιεξόδου. Θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις που εσείς κλείνετε. 

Αύριο Τετάρτη, στις 11:00 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση.

Εκ μέρους του

Δ.Σ ΣΚΕΑΝΑ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα