ΣΚΕΑΝΑ: Κινητοποίηση στην Πατρών Αθηνών για την εστίαση

26.01.2021 / 21:54
γκο 22

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει με την πέμπτη δόση της επιστρεπτέας προκαταβολής για δεκάδες επιχειρήσεις, αφού η μία στις δύο, φαίνεται να μένει εκτός.

Ο ΣΚΕΑΝΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ετοιμάζει κινητοποίηση για το πρωί της Τετάρτης στην Νέα Εθνική Οδών Πατρών Αθηνών και αναφέρει τα εξής:

«Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε….. τίποτα. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ’ έξω ή με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε. Ξεκινάμε από αύριο με παρέμβαση- επίσκεψη διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Συνάδελφοι πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Αύριο στις 10:00 το πρωί (ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών). Είμαστε όλοι μαζί, καλή δύναμη γιατί η υπομονή τελείωσε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα