Σκαρμέας στον Max: “Κάθε σειρά τραπεζοκαθισμάτων, αντιστοιχεί σε εφτά θέσεις εργασίας”

18.06.2024 / 18:02
ka 10

Αποκαλυπτικός ήταν στα όσα είπε στον Max Fm o νομικός εκπρόσωπος του ΣΚΕΑΝΑ Αλέξης Σκαρμέας για την μετωπική που υπάρχει πλέον μεταξύ της εστίασης και του δήμου για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων.

Ο κ. Σκαρμέας ανέφερε ότι η κάθε σειρά τραπεζοκαθισμάτων που αφαιρείται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών του κλάδου, σημαίνει απώλεια εφτά θέσεων εργασίας. «Σε μία πόλη που η βαριά βιομηχανία της  – και με λυπεί αυτό, δεν με χαροποιεί – είναι η εστίαση, αυτό έχει τη σημασία του.

Είναι ανάγκη να χάσουν τόσοι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τα 700 ευρώ που παίρνουν για 80 πόντους, όταν οι πόντοι αυτοί δεν ενοχλούν κανέναν;». Ο κ. Σκαρμέας υπογράμμισε ότι η πρόταση του ΣΚΕΑΝΑ αποτελεί τα μέση οδό και τη λογική λύση. «Θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή την πόλη να σταματήσουμε να επιλέγουμε τα άκρα.  Στη μέση λύση οδηγούμαστε μέσα από τον διάλογο και τη συνεργασία. Γιατί να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε για τα πιο απλά πράγματα;

Από τη στιγμή που η νυν κανονιστική που ισχύει είναι αναχρονιστική και αυτό το έχει πει και ίδιος ο δήμος, αλλά και εφόσον είναι σίγουρο ότι η νέα κανονιστική με τις αναπλάσεις που γίνονται θα αργήσει αφού θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν και ύστερα να προχωρήσουμε στην κατάρτιση της, η πρόταση του ΣΚΕΑΝΑ όχι μόνο είναι λογική, αλλά αποτελεί και μια πρόταση εκσυγχρονισμού της παλιάς.

Κάνω έκκληση έτσι στον κ. Πελετίδη να παρέμβει προσωπικά για το θέμα και να βρεθεί μια μέση λύση. Γιατί με την εικόνα που βλέπουμε αυτό που εισπράττω από τους δημότες είναι ότι περάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα