Σκαγιοπούλειο Πάτρας: Συνάντηση Νίκου Σταθακόπουλου με την Δόμνα Μιχαηλίδου για την Αποϊδρυματοποίηση

25.04.2021 / 11:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210423_111454

Η υλοποίηση της (υπό εξέλιξη) αποϊδρυματοποίησης, που προωθεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης συνεργασίας που είχε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Νίκος Σταθακόπουλος, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι ένα από τα δύο Κέντρα που έχουν επιλεγεί πανελλαδικά για την προώθηση του σχετικού προγράμματος.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση), η αποϊδρυματοποίηση περιλαμβάνει κυρίως την ανάπτυξη δομών φιλοξενίας των ατόμων με αναπηρία, σε συνδυασμό με τη δημιουργία κινητής μονάδας παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στη δημιουργία τριών ΣΥΔ (Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης), στα Λεχαινά, στον Πύργο και στη Βάρδα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Νίκος Σταθακόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Μιχαηλίδου για την πορεία του έργου, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την επιτευχθείσα πρόοδο του. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα