«Σκάει ο τζίτζικας»: Διαθέσιμο online για τα παιδιά το animation του Καρναβαλιού των Μικρών

27.02.2022 / 13:28
tzitzikas

Το Πατρινό Καρναβάλι απέκτησε τη δεύτερη ταινία animation. Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών 2022, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας προχώρησε στην παραγωγή του animation «ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ».
Το animation είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα του youtube της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και στο link
https://youtu.be/7neW4lxpB_o

Η Ρεπόρτερ Ντίνα Μυρμηγκίνα μέσα σε έναν πανικό από έντομα που δουλεύουν πυρετωδώς εν’ όψει καρναβαλιού, παίρνει συνέντευξη απ΄ τον Τζίτζικα, μασκότ του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών. Συζητάνε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λίγο πριν την έναρξη αλλά και για το νόημα του Καρναβαλιού.
Ο Τζίτζικας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του καναλιού ΣΚΑΕΙ TV, στο δάσος των Καρναβαλεντόμων. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά λίγο πριν τον καρναβάλι των εντόμων, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν το βάζουν κάτω.
Ένα απολαυστικό animation παραγωγής ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, δια χειρός Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) με τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.
Μουσική επένδυση/Ηχογράφηση: Διονύσης Μπάστας
Φωνή Τζίτζικα: Αλέξανδρος Κουκιάς
Φωνή Δημοσιογράφου: Γιούλη Δούβου

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία animation, παραγωγής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας μετά το περσινό «ΤΗΛΕ ΚΑΙ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ: Τα ευτράπελα της τηλε-εκπαίδευσης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα