Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, η ζωή με έφερε εκεί»

17.02.2024 / 13:58
sissi

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε ο πατέρας Σεραφείμ, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του και την άποψη της Εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα. Δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δε πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια.

Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με έφερε εκεί η ζωή. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό για τη δική μου οικογένεια σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια; Ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο πατέρας Σεραφείμ απάντησε: «Είναι λάθος το ερώτημα, δεν μπορώ να το δεχτώ. Σας αποδέχομαι σαν παιδί του Θεού, όπως αποδέχομαι και όλους τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα