Σίσσυ Χρηστίδου: “Άνθρωπος της δουλειάς μου είπε ότι έχω θέμα με τον Λιάγκα”

09.12.2023 / 12:59
xristidou_copy_56

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το bullying που δέχθηκε από τον Τύπο, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια τοποθέτηση για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως άνθρωπος της δουλειάς της είπε πως έχει θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα
«Εμένα πρόσφατα, μέσα στη βδομάδα, μου είπε κάποιος, δεν θα πω ποιος, άνθρωπος της δουλειάς, ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα, και ότι τον παίζουμε συνέχεια στην εκπομπή. Ότι έχω εμμονή. Απάντησα: “Τι εννοείς, έχω θέμα;”. Μου αρέσει να παίζουμε θέματα που αφορούν στον Γιώργο. Τρελαίνομαι. Δηλαδή θεωρώ ότι αν τον είχα και απέναντι, θα κάναμε και πολύ ωραία συζήτηση. Θέλω να πω απέναντί μου. Και μετά σκεφτόμουν: “έτσι έχει φανεί;”.

Ενώ είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ να παίζουμε. Αισθάνομαι ότι σαν εκπομπή, μας δίνει ψωμάκι. Έχω πάντα πολλά να πω σε αυτά που λέει. Δεν σημαίνει όμως ότι διαφωνώ μαζί του, ότι σε πολλά ζητήματα έχω εμμονή. Μου αρέσει να τα πιάνω. Την ώρα που θα δω την εκπομπή σπίτι μου, θέλω να του απαντήσω παιδί μου. Και μετά λέω “πάμε να το κάνουμε στην εκπομπή”. Αυτό δεν είναι εμπάθεια ούτε εμμονή, είναι αδυναμίες. Έχω αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα λοιπόν» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα