Σήμερα ο 1ος Καρναβαλικός Διαγωνισμός Γαλακτομπούρεκου

11.03.2021 / 8:11
ΓΑΛΑΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Τον 1ο Καρναβαλικό Διαγωνισμό Γαλακτομπούρεκου, διοργανώνουν φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας, ο ΣΚΕΑΝΑ και το Καρναβαλικό Κομιτάτο, την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.30 στα παλαιά Σφαγεία.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με έντονο καρναβαλικό χρώμα και παλμό, που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Λίγα λόγια για την δράση

Δεκαπέντε (15) καταστήματα εστίασης θα διαγωνιστούν στο παραδοσιακό γλυκό των ημερών, το γαλακτομπούρεκο. Η κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από μέλη της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και του Καρναβαλικού Κομιτάτου, μετά από γευσιγνωσία θα ψηφίσει για το καλύτερο γλυκό. Οι 3 πρώτες καλύτερες προσπάθειες θα  τιμηθούν με βραβείο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα τιμηθούν με έπαινο.

Παράλληλα με το καρναβαλικό χρώμα η εκδήλωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προσφέρουν από 20 μερίδες φαγητού έκαστη, οι οποίες θα παραχωρηθούν ως δωρεά στον Δήμο Πατρέων και θα διανεμηθούν στην συνέχεια μέσω της Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας κας Βίβιαν Σαμούρη σε συμπολίτες μας.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η εκδήλωση θα πληροί όλα τα πρωτόκολλα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19 και λόγω αυτού φέτος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, χωρίς παρουσία κόσμου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα