Σήμερα η διαδικτυακή ημερίδα: «Εμβολιασμός Covid-19 και Διαβήτης. Μύθοι και Αλήθειες»

22.04.2021 / 8:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mponanos

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά», στo πλαίσιο της ορθής πληροφόρησης σχετικά με τον εμβολιασμό των ατόμων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα (webinar) με θέμα: «Εμβολιασμός Covid-19 και Διαβήτης. Μύθοι και Αλήθειες», σήμερα Πέμπτη 22 Απρίλιου 2021 και ώρα 18:30.

Σκοπός είναι η σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση, για την καταπολέμηση μύθων και φόβων, γύρω από τον εμβολιασμό των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη. Παράλληλα θα απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει, ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία αλλά και πλήρη γνώση ο εμβολιασμός κατά του Covid-19.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ και της Π.Ο.Μ.Α.ΜΕ.Α. Δυτικής Ελλάδος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ, Χρήστος Δαραμήλας, ο Πρόεδρος Π.Ο.Μ.Α.ΜΕ.Α. Δυτικής Ελλάδος, Αντώνης Χαροκόπος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, και η Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά», Βασιλική Γούλα.

Το συντονισμό-σχολιασμό θα έχουν η Βασιλική Γούλα Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά», και ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας, Λοιμωξιολόγος, Μέλος Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Τοποθετήσεις θα κάνουν η Καρολίνα Ακινόσογλου, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Εμβολιασμός έναντι Covid-19» και ο Κωνσταντίνος Κούκιος, Συντονιστής/Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Ν.Π. Άγιος Ανδρέας, με θέμα: «Εμβολιασμός ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη».

«Η σωστή και έγκυρη γνώση γύρω από τους εμβολιασμούς αποτελεί μονόδρομο για να ξεπεραστεί η πανδημία, αφού με την επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας θα επιτευχθεί γρηγορότερα η ανοσία του πληθυσμού», τονίζει ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα προβληθεί μέσω του youtube στο link: youtu.be/ZBXWAKTh2fA.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα