Σήμερα ανοίγει ο κύκλος των εργασιών του διήμερου Συνεδρίου «Νεότερες Εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία», στο Πανεπιστημίου Πατρών

24.09.2021 / 10:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rect_building

Ανοίγει σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου ο κύκλος των εργασιών του υβριδικού  διήμερου Συνεδρίου, 24–26/09/2021, με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα: «Νεότερες Εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία».

Το εν λόγω Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι το 1ο Συνέδριο που διοργανώνει η Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με την αρωγή ως συνδιοργανωτή της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου.

Το συγκεκριμένο συνέδριο που διοργανώνεται για 1η φορά από την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ με Πρόεδρο του Συνεδρίου τον Διευθυντή της Κλινικής, Καθηγητή Παθολογίας/Λοιμωξιολογίας και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκο Μαραγκό, επιχειρεί ένα διευρυμένο και ισχυρό  focus στις τελευταίες εξελίξεις της εσωτερικής Παθολογίας και περιλαμβάνει ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων της παθολογίας, με ομιλητές διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και ερευνητές διεθνούς κύρους.

Την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με θέμα: «SARS-CoV-2, Επιδημιολογικά δεδομένα και προοπτικές». Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα