Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Λιγνάδη- Πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης

20.02.2021 / 11:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φα 22

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία είναι έτοιμη ώστε σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη ακόμα και σήμερα, να δράσει άμεσα.

Όπως όλα δείχνουν ο κλοιός των στοιχείων έχει σφίξει γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχει μηνυθεί για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας με αποκορύφωμα τη μήνυση που κατατέθηκε χθες εις βάρος του στην εισαγγελία.

Το συγκεκριμένο δικόγραφο κατάθεσε νεαρός άνδρας καταγγέλλοντας ότι όταν ήταν 14 ετών το 2010, βιάσθηκε από το σκηνοθέτη – ηθοποιό, τον οποίο σημειωτέον έχουν καταγγείλει και άλλα πρόσωπα ως θύτη τους.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας φέρεται να κατέθεσε μάρτυρας η οποία εισέφερε σημαντικά στοιχεία για όσα καταγγέλλονται αναφορικά με τον ηθοποιό. Η κατάθεσή της φέρεται να ήταν πολύωρη και να εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική από την εισαγγελία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα