ΣΕΓΑΣ: Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που έγινε στην Πάτρα

20.09.2023 / 16:48
ka 33

Η πόλη της Πάτρας φιλοξένησε για μία ακόμη φορά μια σπουδαία διοργάνωση στίβου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20. Η αγαστή συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Πατρέων, της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου απέδωσε και πάλι καρπούς, κι έτσι το στάδιο ήταν έτοιμο σε λίγα 24ωρα να υποδεχθεί τους εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας.

Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα …ήταν ειδικών συνθηκών και επηρεάστηκε όσο καμία άλλη διοργάνωση από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού. Ο καύσωνας του Ιουλίου ανάγκασε την Ομοσπονδία να μεταθέσει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 & 23 Ιουλίου στην πόλη της Λάρισας στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην ίδια πόλη, ωστόσο οι φονικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου οδήγησαν στην αναγκαστική του μεταφορά στην πόλη της Πάτρας.

Δεδομένου των ειδικών συνθηκών το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως για την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος:

τον Δήμο Πατρέων,

τη Διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,

την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου καθώς και

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα