Σε Θέρμη, Σίνδο, Λαγκαδά και Εύοσμο rapid tests για μέλη του ΕΕΘ

05.01.2021 / 14:08
coronavirus_tests_ap1

Στην κεντρική πλατεία της Θέρμης θα συνεχιστεί την Παρασκευή η δράση διενέργειας rapid tests για τον κορονοϊό, που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρόπραγματοποιεί για τους επαγγελματίες-μέλη του.Η δράση αυτή διοργανώνεται από κοινού και με τον εκεί Δήμο και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, η δράση  «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που άρχισε τον Δεκέμβριο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται περιφερειακά, καθώς μετά τη Θέρμη σειρά έχουν η Σίνδος, ο Λαγκαδάς και ο Εύοσμος. Περιλαμβάνει τη διενέργεια ελέγχων για τον κορονοϊό στα μέλη του ΕΕΘ που το επιθυμούν, προκειμένου να στηριχθούν οι επαγγελματίες κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Τα 30 τεστ Covid-19 που έγιναν στην πρώτη φάση ήταν αρνητικά. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι τα τεστ διενεργούνται από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΕΕΘ. Τα μέλη του ΕΕΘ από την περιοχή της Θέρμης που επιθυμούν να κάνουν το τεστ θα πρέπει να επικοινωνούν προηγουμένως με την πρόεδρο του Τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου, Φανή Μπλιούμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα