Σε συνεργασία για τον εξορθολογισμό του ΕΛΚΕ – Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας

18.06.2021 / 17:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
panepistimio-patron-2

Ο Αντιπρύτανης Καθηγητής Π. Δημόπουλος συναντήθηκε με τον Αντιπρύτανη και στελέχη του ΕΛΚΕ του ΑΠΘ για τον εξορθολογισμό του ΕΛΚΕ.

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας & Ανάπτυξης, Παναγιώτης Δημόπουλος και στελέχη του ΕΛΚΕ (Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας) του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 16.6.2021 συνάντηση με τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Ε. Στυλιανίδη και εκπροσώπους του ΕΛΚΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο, την ανανέωση και εκ νέου οριοθέτηση των όρων συνεργασίας μεταξύ των δύο Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας.

Η συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συμφωνήθηκε η ενεργοποίηση και υιοθέτηση νέων λειτουργικοτήτων του πληροφοριακού συστήματος, οι οποίες θα εξασφαλίσουν τόσο τον εξορθολογισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΛΚΕ όσο και πρόσθετες εξ αποστάσεως λειτουργίες για την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της Επιτροπής Ερευνών για βελτιστοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΛΚΕ, μέσω συνεργειών και υιοθέτησης καλών πρακτικών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα