Σε προεκλογικό πυρετό η ΔΑΚΕ Π.Ε. Πάτρας για τις επικείμενες κάλπες του Συλλόγου Δασκάλων Πάτρας

17.05.2022 / 23:43
ga 19

Οι επικείμενες εκλογές στις 16 Ιουνίου του Συλλόγου Δασκάλων Πάτρας φαίνεται ότι έχουν θέσει σε πυρετώδεις προεκλογικούς ρυθμούς τα στελέχη της ΔΑΚΕ Π.Ε. Πάτρας, που διεκδικούν για ακόμα μια φορά τη νίκη και την πλειοψηφία των εδρών του Συλλόγου Δασκάλων.

Τόσο ο νέος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Π.Ε. Πάτρας, κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος, όσο και ο Δακίτης Πρόεδρος του Συλλόγου Δάσκαλων, κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος, έχουν αρχίσει τον προεκλογικό αγώνα, προκειμένου να συσπειρωθούν μαζικά τα μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης ενόψει των εκλογών και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο. Οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν καθημερινά με παλαιότερα στελέχη της ΔΑΚΕ, αλλά και μέλη και εκπαιδευτικούς, προκειμένου η ΔΑΚΕ να στελεχώσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο νίκης.

Ο κ. Καρασπήλιος, αν και ανέλαβε νέος τα ινία της συνδικαλιστικής παράταξης, χαίρει της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. της ΔΑΚΕ και έχει ριχτεί με ζέση στον αγώνα για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που καλείται να φέρει εις πέρας. Σε δηλώσεις του αναφέρει ότι επιθυμεί η ΔΑΚΕ να  προχωρήσει ενωτικά, συλλογικά και αγωνιστικά, δείχνοντας όλοι μαζί τη δυναμικότητά της στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων, με στόχο να βάλουν ένα λιθαράκι στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εκπαιδευτικών και στην ενδυνάμωση όλο και περισσότερων φωνών της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσω του συνδικαλιστικού κινήματος, ώστε η ΔΑΚΕ να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών για τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα