Σε όσους θεωρούν το εμβόλιο που έγινε «φυσιολογικό ορό», απαντάει νοσηλεύτρια

28.12.2020 / 9:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
37757ccb580a5327002611e942934650_XL

Χθές Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έιχαμε την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρας μας. Καθώς οι ΜΕΘ ακόμη «ασφυκτιούν», κάποιοι συνωμοσιολογούν εναντίον του εμβολίου.

Η πιό έντονη θεωρία μέχρι στιγμής, αναφέρει πώς κανένα εμβόλιο δεν έγινε, καθώς η ένεση έγινε με φυσιολογικό ορό. Έτσι η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, Ελένη Πέτρακα, απάντησε στη συγκεκριμένη «θεωρία» με σχετική ανάρτηση της μέσω Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα