Σε δημοπρασία σφραγισμένο iPhone από το 2007

03.02.2023 / 20:15
iphone-scaled

Πριν από μερικούς μήνες, ένα σφραγισμένο iPhone του 2007 πωλήθηκε σε δημοπρασία για σχεδόν 40.000 δολάρια. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Guardian», ακόμη ένα σφραγισμένο iPhone 1ης γενιάς έκανε τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή του.

Η Karen Green, που είναι καλλιτέχνης τατουάζ, είχε λάβει το 2007 ένα iPhone ως δώρο. Όμως, εκείνη την περίοδο είχε άλλο κινητό τηλέφωνο και το smartphone της Apple δεν ήταν συμβατό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε. Έτσι δεν το άνοιξε και το άφησε σφραγισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι, όπου και παρέμεινε για περισσότερα από 15 χρόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Green διάβασε στο διαδίκτυο ότι ένα iPhone σαν το δικό της, πωλήθηκε σε δημοπρασία για σχεδόν 40.000 δολάρια, και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί το δικό της iPhone και επικοινώνησε με την εταιρία δημοπρασιών LCG Auctions.

iPhone 1ης γενιάς Δημοπρασία
Ο ιδρυτής της εταιρίας ανέφερε πως πρόκειται για ένα σφραγισμένο iPhone και είναι πραγματικά ένα συλλεκτικό αντικείμενο, το οποίο πολλοί συλλέκτες θα θελήσουν να το αποκτήσουν. Σύμφωνα με την LCG Auctions, το τηλέφωνο αναμένεται να “πιάσει” τουλάχιστον τα 50.000 δολάρια.

Η δημοπρασία ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες και θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά είναι 2.500 δολάρια.

Δείτε την παρουσίαση του iPhone 1ης γενιάς από τον Στηβ Τζομπς

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα