Σε Διεθνές Συνέδριο  Τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ.  Βασιλόπουλος

31.03.2023 / 15:05
20230331-Βασιλόπουλος-2-1

Εγγύηση για το μέλλον της κτηνοτροφίας αποτελούν τα ποιοτικά διατροφικά προϊόντα που κερδίζουν συνεχώς τις απαιτητικές αγορές σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Διεθνούς συνεδρίου τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού  που πραγματοποιήθηκε  29-31 Μαρτίου 2023  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Στο συνέδριο που προσκλήθηκε και  συμμετείχε – με τον ρόλο του αντιπροέδρου της οργανωτικής επιτροπής – ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης,Θ εόδωρος Βασιλόπουλος τονίστηκε ιδιαίτερα  η δικτύωση και συνεργασία κτηνοτρόφων και  τυροκόμων , η συμμετοχή σε εκθέσεις για την  προβολή  των τοπικών τυριών καθώς και η τουριστική αξιοποίηση των “δρόμων τυριού” των Βαλκανίων.

Μετά και την επίσκεψη που πραγματοποίησε  στον Δήμο Καλαβρύτων και στις εγκαταστάσεις  του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού  σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι:«ειδικά για τον τομέα της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  που δραστηριοποιείται ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών  θέλουμε να δώσουμε υπεραξία στα  γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής μας μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης»

Σε Διεθνές Συνέδριο  Τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ.  Βασιλόπουλος 3
Σε Διεθνές Συνέδριο  Τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ.  Βασιλόπουλος 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα