Σε δεινή θέση 6.500 οικογένειες στην Πάτρα – Έχουν 7 μήνες να τους διανείμουν τρόφιμα από το κράτος

30.06.2022 / 11:37
τεβά

7 μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που δόθηκαν τρόφιμα σε 6.500 Πατρινές οικογένειες μέσω των ΤΕΒΑ ενώ η επόμενη διανομή θα γίνει πιθανώς τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με όσα είπε στον Max Fm ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ κ. Θόδωρος Τουλγαρίδης .

Ο κ. Τουλγαρίδης μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» αποκάλυψε πως υπάρχουν 15-20 εκατομμύρια διαθέσιμα για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και λόγω του νομικού πλαισίου και των προσφύγων τελευταία φορά που δόθηκαν τρόφιμα ήταν τον περασμένο Οκτώβριο σε 6.500 οικογένειες, δηλαδή σε 12.000 Πατρινούς και από τότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει καμία βοήθεια από το πρόγραμμα ενώ νέα διανομή αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα ο κ. Τουλγαρίδης τόνισε πως ευτυχώς κάποιοι από αυτούς είναι ενταγμένοι και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και ανά 2 μήνες τους δίνονται κάποια τρόφιμο ενώ σημείωσε ότι «Διαφωνούμε με τα προγράμματα. Έπρεπε τα χρήματα να δίνονται στους δήμους και να διαχειρίζονται ή να δίνονται μέσω κρατικής επιχορήγησης»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα