Σχολεία: Στο νοσοκομείο λυκειάρχης – Γονέας του επιτέθηκε για τα self test

15.04.2021 / 16:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Start of classes in high schools after a break of 5 months due to protection measures for the coronavirus COVID-19, 2nd High School of Kalamaria, Thessaloniki, Greece on April 12, 2021.  / Έναρξη μαθημάτων στα λύκεια έπειτα από διακοπή 5 μηνών λόγω των μέτρων προστασίας για τον νεο κορονοϊό COVID-19, 2ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκη, 12 Απριλίου 2021.

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα σε λύκεια της χώρας καθώς ορισμένοι γονείς προβάλλουν αντιδράσεις στην υποχρεωτική εξέταση των μαθητών με self test πριν μπουν στο μάθημα.

Ενδεικτικό είναι το περιστατικό στην Κρήτη, όπου γονέας επιτέθηκε, σε διευθυντή Επαγγελματικού Λυκείου στο Ηράκλειο, και τον έστειλε στο νοσοκομείο, επειδή δεν ήθελε να υποβληθεί το παιδί του στον έλεγχο.

Μάλιστα, ορισμένοι γονείς έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις προς τον διευθυντή του λυκείου, ενώ χθες, εξωσχολικοί μπήκαν στον χώρο του λυκείου απειλώντας τους καθηγητές , με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η αστυνομία, σύμφωνα με το Cretalive.

«Είναι εξοργιστικό αυτό το περιστατικό, ξεπερνάει κάθε όριο», σχολίασε στην ίδια πηγή, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα