Σχέδιο δολοφονίας του Ιμάμογλου από τον ISIS αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος

02.12.2020 / 10:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
imamoglou

Στόχος του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Μάλιστα, ο τουρκικός τύπος αναφέρει ότι απετράπη απόπειρα δολοφονίας του.

Η είδηση πως ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει μπει στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Sozcu, ενώ αναφορά στην υπόθεση υπάρχει και στην Cum Hurriyet.

Στο πρωτοσέλιδό της, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, η Sozcu αναφέρει ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Εκρέμ Ιμάμογλου, το οποίο όμως απετράπη.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι σωματοφύλακες του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης έλαβαν προειδοποίηση για επικείμενη απόπειρα δολοφονίας και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει, πάντως, την πληροφορία αναφέροντας πως δεν υπήρξε τέτοιο μήνυμα από την πλευρά τους προς τους σωματοφύλακες.

Εκείνο που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσης είναι το γιατί το Ισλαμικό Κράτος θέλει να δολοφονήσει τον Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα μετά τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα