Σαββόπουλος για Μπουλά: Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα που μας είχε υποδείξει

01.02.2023 / 17:10
article10098.w_hr

Έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε που αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή, γεμίζοντας θλίψη του φίλους, του συγγενείς αλλά και τον απλό κόσμο που τον θαύμαζε και τον αγαπούσε. Μερικοί από τους πιο καλούς φίλους του μιλούν για τον “άνθρωπο Σάκη” που γνώρισαν και γιατί ήταν τόσο διαφορετικός.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA συνάντησε κάποιους από τους στενούς του φίλους του Σάκη Μπουλά, που μίλησαν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014.

“Ο Σάκης Μπουλάς δεν έμοιαζε με τίποτα. Μου έκανε εντύπωση όταν τον γνώρισα πόσο “σπασίκλας” ήταν με την τάξη και την καθαριότητα” είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Σάκης Μπουλάς: Η τελευταία του επιθυμία

“Τον είχαμε πάρει στους “Αχαρνείς” και φορούσε μια περικεφαλαία φτιαγμένη από εφημερίδα. Έβγαινε και έκλεβε την παράσταση. Δεν έμοιαζε με κανέναν. Τόσο συμπαθητικός, τόσο φιλικός. Παίξαμε μαζί μετά από χρόνια στην Ακτή Πειραιώς. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν μας επέτρεψε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά” συνέχισε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον αγαπημένο φίλο του Σάκη Μπουλά.

“Μετά την κηδεία του πήγαμε σε μια ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει να πάμε. Όταν πήγαμε στην ταβέρνα μετά την κηδεία ρώτησα τον Γιάννη Ζουγανέλη πώς θα πληρώσουμε το γεύμα και μάθαμε ότι το είχε πληρώσει ο μακαρίτης για όλους. Ο Σάκης Μπουλάς μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο παιδί που θέλει να το αγαπάμε, αλλά ντρέπεται να το πει. Αυτή την αίσθηση μου άφηνε”, κατέληξε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

“Τι να πω για τον Σάκη Μπουλά… είναι αδερφός μου. Μια ζωή γεμάτη αγάπη, ενδιαφέρον, φλερτ. Μιλάγαμε για την τέχνη, για τη ζωγραφική. Πολλές Κυριάκες τρώγαμε μαζί με τις οικογένειες μας. Ήταν και είναι ακόμη αδερφός μου. Συνυπάρχω ακόμη μαζί του”, είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε: “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και φίλος. Όποτε ήμουν κακοδιάθετος ή είχαμε πολύ πρωί γύρισμα ερχόταν κι εκείνος αγουροξυπνημένος και με το που τον πείραζα ξεκίναγε. Αν του έλεγες ότι σου αρέσει κάτι που φοράει, την άλλη μέρα μπορεί και να στο έδινε. Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που μπορούσε να με κάνει να διαλυθώ από τα γέλια. Η σύνδεση μας ήταν κάτι μοναδικό και πολλές φορές ακόμη και τώρα σκέφτομαι κάποια πράγματα και γελάω πολύ. Ο Σάκης ήταν γενναιόδωρος, καλόψυχος, μια υπεροχή καρδιά για όλο τον κόσμο”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: “Τον Σάκη Μπουλά τον αγαπούσα πολύ. Τον γνώρισα στα γυρίσματα του “Τετράγωνα των αστέρων” και μέσα σε 8 ώρες είχε καπνίσει 13 πούρα και ήπιε 17 εσπρέσο. Είχε ένα ανικανοποίητο. Πήγε στην Τουρκία και τον ρώτησα πως πέρασε, εκείνος μου απάντησε “καλά” του έλεγα “τι καλά ρε συ” και τον έβριζα. Τις απολαύσεις του τις έκανε με κάποια αναστολή”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα