Σασμός – spoiler: Τελικά θα γίνει ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη;

16.07.2022 / 14:54
sasmos

Συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στην Μαρία Παχούμη έδωσε οι ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος κι απάντησε για το αν θα γίνει τελικά ο γάμος ανάμεσα στον Αντώνη Φραγκιαδάκη και στην Μαρίνα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Στη σειρά έχουν άλλοι το προνόμιο των εραστών κι είναι κι αρκετοί. Ο Φραγκιαδάκης παρουσιάζει μια άλλη μεριά στη ζωή, που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα, την εγκαρτέρηση, την πατρικότητα. Αν θέλετε, θα έλεγα ότι είναι πιο κοντά στην έννοια πατέρας. Νομίζω είναι πατέρας όλων των ανθρώπων, όλων των Κρητικών Είναι εκεί για να κάνει καλά αυτά τα άτακτα παιδιά, που λένε οι Κρητικοί. Είναι μια πατρική και συντροφική φιγούρα.

Με αυτόν τον ανεκπλήρωτο έρωτα θα δούμε άσπρη μέρα;

Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με την Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε κι η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου εκεί νομίζω ότι θα κλείσει κι η ιστορία του Σασμού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα