Σάσα Σταμάτη: Η απάντηση για την ανάρτησή της στο ψυχιατρείο

31.08.2023 / 11:02
sasa-1

Μετά την ανάρτηση που έκανε από την επίσκεψη στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου, η Σάσα Σταμάτη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε σχετικά με το post από το ψυχιατρείο: «Εγώ το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχιάτρου. Πέρασα δύσκολα, ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια, αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό στο ψυχιατρείο δύο φορές. Είναι σκληρό να βάζεις τον πατέρα σου 2 φορές στο ψυχιατρείο με εισαγγελική παραλία. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν κι έπρεπε να πάρω εγώ αυτή την απόφαση. Μία φορά τον βρήκαν πάνω στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητο».

«Η αφορμή είναι ότι κάποια στιγμή κλάταρα, πήγαμε τον πατέρα μου στο κέντρο αποκατάστασης. Με πήραν μία Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο, μου είπαν ότι δεν είναι καλά ο πατέρας μου και μου είπαν ότι είχε να φάει και να πιει έναν μήνα. Κάναμε αιμοκάθαρση, στη συνέχεια κόλλησε covid και ξεκουράστηκε. Από εκεί και πέρα υπήρχαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις, είχα ταχυπαλμίες, πήγα με τις πυτζάμες στο Θριάσιο» πρόσθεσε, επίσης, η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε για τα λάθη της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. «Θέλω να ζητήσω μία δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την Υπουργό Πολιτισμού και από όλους τους καλλιτέχνες γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Αγαπάω τους ηθοποιούς. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα