Σάρκα και οστά το έργο της αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

22.09.2022 / 21:30
ka 16

Σάρκα και οστά παίρνει το έργο της αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με τα στελέχη της Περιφέρειας να πανηγυρίζουν ένα ζήτημα για την υλοποίηση ενός έργο που θα δώσει άλλη πνοή σε μία ολόκληρη περιοχή.

Σε ανάρτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής Ανδρέας Φίλιας αναφέρει τα εξής:  «Η απόσταση μεταξύ ένταξης ενός έργου και της ανάδειξης αναδόχου για την υλοποίησή του  είναι πραγματικά τεράστια.

Αναμενόμενο για όσους είχαν μάθει μόνο να εντάσσουν χωρίς να προχωρούν στα επόμενα βήματα σύνταξης και ωρίμανσης μελετών, δημοπράτησης και υλοποίησης των έργων να προσπαθούν να μηδενίσουν αυτό που κατάφεραν οι άλλοι.

Ευτυχώς όμως που ο κριτής είναι ο απλός πολίτης που βλέπει πως ένα σπουδαίο έργο   που αφορά την προμήθεια για την αναβάθμιση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων προϋπολογισμού 18.250.000,00€ εγκρίθηκε ομόφωνα από την οικονομική  επιτροπή και έχει ανάδοχο.  Με απλά λόγια δηλ. υλοποιείται… Κατά τα άλλα ¨ΕΡΓΑ όχι ΛΟΓΙΑ¨ ασφαλώς!!!!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα