Σάλος με σημείωμα που άφησε πελάτης σε σερβιτόρα- Δείτε τι της έγραψε

05.01.2021 / 11:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
simeioma

H χρονιά δε ξεκίνησε καλά για μια σερβιτόρα μιας και ένας πελάτης της τής άφησε ένα εγενέστατο μήνυμα στην απόδειξη. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο reddit κάνει το γύρο του διαδικτύου και ήδη έχει γίνει viral.
Ο πελάτης μετέφερε όλη την αρνητική ενέργεια της περασμένης χρονιάς γράφοντας “Μάθε να χαμογελάς” στην υπάλληλο. Μάλιστα, για να την προσβάλλει ακόμα πιο πολύ της άφησε ένα πολύ μικρό pour boir.

Τι συνέβη όμως και αντέδρασε έτσι; Όπως ανέφερε η σερβιτόρα το μόνο που έκανε είναι να φορά μάσκα στο μαγαζί προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της αλλά και όσους βρίσκονταν εκεί από πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού. Ήθελε απλά να είναι συνεπής και να τηρεί τα μέτρα, όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία.

Όσοι διάβασαν την ανάρτησή της έγιναν έξαλλοι. Αυτό το μικρό περιστατικό της καθημερινότητας ξύπνησε σε αρκετούς άσχημες μνήμες από τη δική τους ζωή και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που το post της κοπέλας διαδόθηκε τόσο πολύ. Πολλοί έσπευσαν να την υποστηρίξουν αναγνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις τόσες ώρες και να έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο κακότροπους ανθρώπους.

Άλλοι διηγήθηκαν δικά τους περιστατικά και παρόμοιες άσχημες συμπεριφορές που είχαν αντιμετωπίσει κάνοντας την ίδια εργασία. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θύμωσαν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης με την πανδημία και απαιτούν από τους γύρω τους να μη φορούν μάσκα και να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε απολύτως…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα