Σάλος με «αρνητή» ιερέα: «Όποιος φοράει μάσκα και έχει κάνει εμβόλιο δεν θα μπει στην εκκλησία» (βίντεο)

05.05.2021 / 20:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 11

Ένας  «αρνητής» ιερέας στη Χαλκιδική έκανε κήρυγμα για τον κορονοϊό και απαγόρευσε την είσοδο στην εκκλησία σε όποιον φοράει μάσκα ή έχει κάνει το εμβόλιο.

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ, δεν θα μπει στην εκκλησία. Όχι, όχι μην χειροκροτάτε. Σκανδαλίζεστε;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του από τον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής.

«Είναι πάρα πολύ εύκολο για μένα να το κάνω αυτό και να γίνει επανάσταση εδώ αλλά δεν είναι του Θεού όμως» υποστήριξε ο ιερέας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Σύμφωνα με τον ιερέα αρνητή της μάσκας και των εμβολίων, τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό δεν είναι τίποτε άλλο από έργο του διαβόλου. «Ξέρετε τι είναι αυτό; Ο διάβολος. Όποιος δεν κάνει εμβόλια, δεν κάνει τα τεστ κορονοϊού όποιος δεν υπακούσει τις εντολές του διαβόλου δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο».

«Άντε να σας πω και αυτό γιατί φουντώνω όσο πάω είστε έξυπνοι άνθρωποι δεν είστε χαζοί. Είναι ωραίο να έρχονται οι τουρίστες και να πηγαίνουν όπου θέλουν και εσείς να μην μπορείτε; Φασισμός είναι αυτό το πράγμα, φασισμός», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα