Ρούλα Ρέβη: «Παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα»

11.09.2023 / 9:07
revitotsikas

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα. Τα δίδυμα παιδιά τους, Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή έχουν γενέθλια και γίνονται οκτώ ετών.

Η γνωστή φωτογράφος θέλησε να γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα για τα παιδιά της, τονίζοντας πως καθημερινά παλεύει με τους φόβους της γι’ αυτά.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε πιο συγκεκριμένα: «Ναι! 8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερό στη βρύση, με ορμή, δύναμη xαρά και δυσκολίες, φόβο. Φόβο, από την πρώτη μέρα που παλεύω με αυτόν και που είναι η μόνη φάση στη ζωή μου όλη που του επέτρεψα να μπει μέσα στην καρδιά μου. Πώς γίνεται; Υπήρξα ατρόμητος άνθρωπος αλλά αυτή η υπερβολική αγάπη και ευθύνη μαζί με νικούσαν πολλές στιγμές, στιγμές που επέτρεψα στον φόβο, για αυτούς τους 2, να μπαίνει ανάμεσα μας και να λέω λόγια που δεν πιστεύω.

«”Πρόσεχε, μην κολυμπάς βαθιά, μην τρέχεις τόσο γρήγορα, έχεις ανεβεί πολύ ψηλά, δεν σε βλέπω για ώρα και ανησυχώ, έχεις πολύ πυρετό, δεν έφαγες, δεν πηγές τουαλέτα, πες μου γιατί έχεις νεύρα, τι σε πείραξε, ποιος σε πλήγωσε”, και εκατομμύρια ατάκες. Ατάκες που αλλάζουν γίνονται σοβαρές, συναισθηματικές, πιο δύσκολες ερωτήσεις κάθε μέρα, ακόμα πιο δύσκολες οι συμβουλές. Πάνω που λέω το έχω για πλάκα αυτά τα 2 άτομα μου ρίχνουν ένα καινούριο δόλωμα, όχι σε εμένα, στον φόβο μου σε αυτόν που κάθε νύχτα που τους κοιτάζω να κοιμούνται λογαριάζομαι μαζί του για να μην φαίνεται στα μάτια μου και στη φωνή μου!».

Η Ρούλα Ρέβη κατέληξε: «Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας, προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός, είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν. Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κάνουμε όμορφες τις μέρες σας. Σας λατρεύουμε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα