Ρολάκια ζύμης με ζαμπόν και τυρί

05.01.2021 / 9:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rollakia

Νόστιμο σνακ για όλη την οικογένεια

Υλικά

  • 1/2 συσκευασία έτοιμης ζύμης
  • 7 φέτες ζαμπόν
  • 7 φέτες τυρί τσένταρ ή 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και περισσότερο)
  • 3 κ.σ. μουστάρδα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εκείνη με μέλι)
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στου 190 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Καλύψτε με λίγο αλεύρι μια καθαρή επιφάνεια και ανοίξτε το φύλλο ζύμης.
  3. Απλώστε τη μουστάρδα ομοιόμορφα και τοποθετήστε το τσένταρ ή τη γραβιέρα από πάνω.
  4. Προσθέστε στο ζαμπόν και τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό.
  5. Κόψτε το ρολό σε μικρές ροδέλες και τοποθετήστε τες πάνω στη λαδόκολλα.
  6. Αλείψτε με το χτυπημένο αβγό και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 20 λεπτά, αναλόγως το φύλλο, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς τα ρολάκια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα