Ροΐτικα: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος του κεντρικού δρόμου

01.03.2024 / 7:15
post_429641610_936259861013366_7242860840736091683_n

Την περιοχή των Ροϊτικων, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής, Παναγιώτη Μελά, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Διονύση Κλάδη.

Στην περιοχή, συναντήθηκαν με τους προέδρους των ΤΚ Ροϊτίκων Αργύρη Φιλιπόππουλο, και Μονοδενδρίου Γιάννη Κοζιώρη, την τοπική σύμβουλο Ροΐτίκων Μαρία Ανδρικοπούλου, καθώς και με επαγγελματίες, πραγματοποιώντας αυτοψία της κατάστασης που επικρατεί, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων κατασκευής αποχετευτικού δικτύου, που επιλύει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρούσε για χρόνια κατοίκους και επαγγελματίες.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, επισημάνθηκε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποχέτευσης στα Ροϊτικα, καθώς και ότι από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Παράλληλα, δεύτερο συνεργείο θα ξεκινήσει να εργάζεται για τον ίδιο σκοπό από την Τετάρτη 6 του μήνα στην περιοχή, ώστε έγκαιρα και μέχρι τις 17 Μαρτίου, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο, απ’ όπου πραγματοποιήθηκαν και τα έργα κατασκευής δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, με τα συγκεκριμένα έργα, υπάρχει πρόβλεψη και θα αποκατασταθούν, πεζοδρόμια και άλλες υποδομές, ενώ θα προχωρήσουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί σε όλο το μήκος του δρόμου που εκτελέστηκαν έργα και στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα