Παρασκευή, 3.02.2023, 10:57 μμ

Ρέμος για Κιβωτό –  «Να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε»

01.12.2022 / 21:03
ra 24

Ο Αντώνης Ρέμος που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Βόλο προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, μίλησε μεταξύ άλλων για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό”. Φοβάμαι ότι ίσως υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης και τι συμβαίνει ακριβώς. Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», ανέφερε, μιλώντας στο Star.

«Πολλές φορές, επειδή είμαστε και οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο αλλά έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέλαβα με τηλεμαραθώνιους να αγοράσουν την δομή στον Κολωνό. Δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα