Ραντεβού για εμβόλια της AstraZeneca και στο Αγρίνιο από τις 16 Μαρτίου

05.03.2021 / 13:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
koronoios-embolio-astrazeneca

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών (εμβόλια AstraZeneca) στο Αγρίνιο θα λυθεί από τις 16 Μαρτίου και έπειτα, αφού πλέον οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας στο emvolio.gov.gr εντός της πόλης και δεν θα απαιτείται να μετακινηθούν σε Θέρμο και Αιτωλικό.

Ουσιαστικά αυτό θα συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, η 2η γραμμή εμβολιασμού που θα δημιουργηθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου θα αφορά την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με τα εμβόλια της AstraZeneca.

Μέχρι σήμερα η εξυπηρέτηση των εν λόγω πολιτών γινόταν μόνο μέσο ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι για λίγες ώρες η πλατφόρμα είχε επιτρέψει σε κάποιους «τυχερούς» να κλείσουν ήδη τα ραντεβού τους στο Αγρίνιο για μετά της 16 Μαρτίου στο νοσοκομείο, όμως λίγη ώρα αργότερα έκλεισε ξανά και αναμένεται να ανοίξει εκ νέου τις επόμενες ημέρες.

Για εμβόλια Pfizer η 3η γραμμή εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι από τις 16 Μαρτίου θα λειτουργήσει και 3η γραμμή εμβολισμού στην πόλη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου.

Η συγκεκριμένη γραμμή θα αφορά τα εμβόλια της Pfizer για τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες και σκοπό έχει την επιτάχυνση των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα