Ράλι Ακρόπολις: Με ευρεία συμμετοχή από την Πάτρα

04.04.2021 / 20:36
xwxxFxqQ

«Tον Ιούνιο του 2020, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ανέλαβα προσωπικά τη δέσμευση ότι “η Ελλάδα θα επιστρέψει στην θέση που της ανήκει στο παγκόσμιο motorsport”. Πλέον, από τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, στο ΟΑΚΑ, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η δέσμευση αυτή έγινε πραγματικότητα», δήλωσε προσφάτως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το RallyAcropolis.
Η επάνοδος του Acropolis Rally of Greece στο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αποτελεί γεγονός. Φέτος, 9-12 Σεπτεμβρίου, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι κορυφαίοι οδηγοί στον κόσμο, δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα και φίλοι του Ράλι Ακρόπολις, απ’ όλο τον κόσμο, θα ξαναζήσουν ένδοξες στιγμές.

 Η συμμετοχή πατρινών, σε όλο το φάσμα των τομέων, θα είναι ευρύτατη όπως μαθαίνουμε! Τα φώτα του παγκόσμιου motorsport και του αθλητισμού γενικότερα στρέφονται ξανά στην Ελλάδα. Ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια γεγονότα, ο ιστορικός αγώνας με την αδιάλειπτη παρουσία του από το 1952, το Ράλι Ακρόπολις, μετά από οχτώ χρόνια απουσίας, επιστρέφει έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την παρουσία του στο θεσμό για τη διετία 2021-2022.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα