Παρασκευή, 22.10.2021, 10:34 πμ

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της

27.07.2021 / 19:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 10

Δραματικές μέρες βιώνει η Μάγδα Τσέγκου αλλά και η οικογένειά της καθώς ο 14χρονος ανιψιός της Άγγελος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η δημοσιογράφος είναι βυθισμένη στο πένθος όπως και οι οικείοι της. Το μήνυμα της Μάγδας Τσέγκου για το χαμό του 14χρονου ανιψιού της είναι σπαρακτικό.

Η Μάγδα Τσέγκου ανάρτησε μια φωτογραφία του 14χρονου παιδιού και έγραψε στο κείμενο: «Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλο.

Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας.

Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα