Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του νεαρού που έπεσε για τον Σταυρό στα Θεοφάνια και τραυματίστηκε σοβαρά (βίντεο)

28.04.2021 / 19:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sto 5

Τον περασμένο Ιανουάριο στην Αμάρυνθο, ένας νεαρός άνδρας βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό στα Θεοφάνια. Όμως κατά τη βουτιά χτύπησε το κεφάλι του και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο Γιάννης, ο νεαρός που έπεσε στα νερά για το Σταυρό στην Αμάρυνθο, είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν αποκαλύφθηκε ότι τα Θεοφάνια έπεσε στο νερό για να εκπληρώσει ένα τάμα.

Ο αδερφός του ήταν σοβαρά άρρωστος. Και για εκείνον θέλησε ο νεαρός να πιάσει τον Σταυρό. Ο αδερφός του Γιάννη, ο Στέργιος Δαμιανός μίλησε την Μεγάλη Τετάρτη (28.04.2021) στην εκπομπή T-live στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων μετέφερε κι ένα μήνυμα από τον αδερφό του.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος θα με καταλάβει. Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο και για άλλους λόγους, ίσως κάποιο τάμα που είχε κάνει για εμένα λόγω της λευχαιμίας που περνάω, αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο στην Αμάρυνθο. Έκανε πολλές κινήσεις που δεν τις ήξερα, επισκεπτόταν μοναστήρια και εκκλησίες και δεν μου τα έλεγε για να μην με στενοχωρήσει.

Από εκείνη τη στιγμή, η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία. Ο Γιάννης εξ’ αρχής αντιλήφθηκε τι συνέβη στο σώμα του, από τη στιγμή του τραυματισμού. Έπεσε στο νερό και έμεινε μέσα, δεν ένιωθε κάτι. Έγινε το χειρουργείο την ίδια ημέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, καθαρίστηκε το οίδημα και από εκείνη την ημέρα έμεινε στην εντατική 55 ημέρες. Αγωνιούσα για το πότε θα ανοίξει τα μάτια του. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει, δεν πίστεψα στιγμή ότι δεν θα βγει».

Μέσω του αδερφού του, ο Γιάννης έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα