Hχητικά ντοκουμέντα από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Γλυφάδα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από κατάστημα στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Λευκωσίας.
Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Βρέθηκε ένα όπλο το οποίο εικάζεται ότι είναι των δραστών καθώς και ένα μπουφάν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ελληνικό FBI.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα θύματα είναι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής. Η πρώτη εικόνα από τις έρευνες των αρχών, δεν παραπέμπει σε ληστεία αλλά σε συμπλοκή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Σε ό,τι αφορά τον βαριά τραυματία από τους πυροβολισμούς, πρόκειται για άνδρα 32 ετών ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα πιθανότατα από πυροβόλο όπλο και χειρουργείται στο Ασκληπιείο Βούλας.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από το σημείο που σημειώθηκε το συμβάν στις 10:40 και μέσα σε 6 λεπτά τον μετέφερε στο νοσοκομείο στα ΤΕΠ. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη.
Μέσα στην αυλή ενός σπιτιού, οι αστυνομικοί εντοπίζουν ένα όπλο και το μπουφάν ενός εκ των εκτελεστών. Τα παραπάνω ευρήματα αποστέλλονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Άνω Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Λευκωσίας και Μικράς Ασίας, έγιναν μπροστά στα μάτια κατοίκων, ανυποψίαστων περαστικών αλλά και των μικρών παιδιών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σχολείο τους.