Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας: Βρέθηκε κρούσμα σε πυροσβέστη

07.05.2021 / 16:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pyrosvestiki3-thumb-large

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε rapid test στο οποίο υπεβλήθη την Πέμπτη 6/5/2021 και προληπτικά απολυμάνθηκαν άμεσα οι χώροι του κλιμακίου στο Θέρμο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πυροσβέστης θα υποβληθεί και σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος αν επιβεβαιώσει το rapid test, ότι δηλαδή είναι θετικός στον κορωνοϊό, τότε εκτός από τον ίδιο πρέπει να τεθούν σε 14ημερη καραντίνα και οι τέσσερις συνάδελφοί του που βρίσκονται μαζί του στη βάρδια.

Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στην ορθή λειτουργία του κλιμακίου Θέρμου που θα κληθεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες, έχοντας χάσει 5 άτομα από το έμψυχο δυναμικό του, δηλαδή το 1/3 των πυροσβεστών του.

Τέλος σημειώνεται ότι την Τρίτη είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και ένας πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, όμως ευτυχώς δεν είχε έρθει σε επαφή με συνάδελφό του και είναι ο μόνος που τέθηκε σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

karvasaras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα