Πύργος: Γεύματα αγάπης, κανένας μόνος στις γιορτές (φωτό)

29.12.2021 / 20:05
1

Σταθερό στο ραντεβού του με την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο, σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του παιδικού σταθμού «Marietta», ετοίμασε και φέτος γεύματα αγάπης, δηλώνοντας εμπράκτως την σύμπραξή του στην κοινωνική δράση του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού.

Όπως και πέρυσι τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, έτσι και φέτος στήθηκε μια μεγάλη «επιχείρηση» ετοιμασίας 100 περίπου γευμάτων με πρωτοβουλία της ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού κ. Ιωάννας Πανταζοπούλου, που διανεμήθηκαν μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου σε οικογένειες, με την ευχή ο καινούργιος χρόνος να τους βρει όλους υγιείς.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (28/12) οι κυρίες του «Marietta», τηρώντας με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, ετοίμασαν ένα πλήρες γεύμα (κυρίως πιάτο, σαλάτα, γλυκό και φρούτο) και παρέδωσαν τις τσάντες με τα γεύματα σε ανθρώπους του Γραφείου Εθελοντισμού, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τους τόσο στον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, όσο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο να συνεχίσουν δυναμικά την κοινωνική τους πολιτική και δράση.

«Ανέκαθεν στο “MARIETTA” ο εθελοντισμός ήταν μια από τις βασικές μας αξίες. Τα παιδάκια μας κατά καιρούς κάνουν διάφορες δράσεις αγάπης και προσφοράς και μαθαίνουν να φροντίζουν ενεργά τους συνανθρώπους τους και το περιβάλλον» σημειώνει η κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου, και συνεχίζει, «Για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου και το Γραφείο εθελοντισμού καταφέρνουμε να σταθούμε έστω και για μια μέρα δίπλα σε εκατό ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

 Με όλη μας την αγάπη ετοιμάσαμε και φέτος τα γεύματα και ευχή όλων μας είναι κάθε χρόνο να καταφέρνουμε όλο και πιο πολλά!!! Καλή πρωτοχρονιά και να μη ξεχνάμε πως κανένας δεν πρέπει να μένει μόνος του! Όλοι είμαστε εδώ για όλους με τη καρδιά μας γεμάτη αγάπη!».

Τα μέλη του Γραφείου Εθελοντισμού παρέλαβαν τα γεύματα και μοιράστηκαν αμέσως σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες. Ο κ. Αντωνακόπουλος και ο κ. Πλεμμένος, έστειλαν τις ευχαριστίες τους στην κ. Πανταζοπούλου και όλες τις κυρίες που βοήθησαν στις ετοιμασίες για την καταλυτική τους συμβολή και προσφορά στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα