Πυργίδης: «Δεν θα δώσω δεύτερη ευκαιρία στην Άννα Μαρία»

24.12.2020 / 11:20
images-13

Οι παίκτες του Big Brother όλο και ανοίγονται, όλο και αποκαλύπτονται, μετά την έξοδό τους αό το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τις εκεί συνθήκες.

Ο Δημήτρης Πυργίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Gossip tv και ερωτήθηκε λίγα και καλά. Ας πούμε στην ερώτηση για τον αν τον ενοχλεί κατά βάθος που βγήκε τρίτος, αποκρίθηκε:

«Όχι τόσο πολύ γιατί όπως είχα πει και στο παιχνίδι το μόνο που με ενδιέφερε είναι να δείξω τον εαυτό μου, αν ήταν να δείξω κάτι άλλο για να πάρω την πρώτη θέση, δεν θα το ήθελα!».

«Η μόνη στρατηγική που είχα ήταν ο εαυτός μου, η ψυχούλα μου και ο εαυτός μου», απάντησε ο πρώην παίκτης όταν ρωτήθηκε αν λειτούργησε με στρατηγική.

Επίσης, αποκάλυψε με ποια άτομα θα συνεχίσει να μιλάει μετά το παιχνίδι και αν θα έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στην Άννα Μαρία: «Εννοείται πως όχι, γιατί ό,τι λέω είναι καρφί, δεν ταιριάζαμε, αν ταιριάζαμε θα είχε γίνει κάτι μέσα στο παιχνίδι, δεν είχαμε χημεία τελικά!».

Ο Δημήτρης Πυργίδης παραδέχτηκε, ακόμα, ότι υπήρχαν στιγμές που πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να αποχωρήσει, επειδή δεν άντεχε τον εγκλεισμό!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα