Ψευτογιατρός: Τραγουδιστής ο ένας από τους γιους του

20.01.2023 / 20:53
ka 18

 Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα περίπτωση ψευτογιατρού που εξαπατούσε βαριά άρρωστους ασθενείς, πέντε εκ των οποίων κατέληξαν.

Πρόκειται για φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μπορεί να χορηγήσει θεραπείες με ενέσεις από βλαστοκύτταρα για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις αφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον του ψευτογιατρού και ειδικότερα το ένα από τα παιδιά του, που σύμφωνα με τις Αρχές δεν έχει καμία εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 66χρονος.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του ήταν Γερμανίδα και μαζί είχαν τρεις γιους. Ο πρώτος είναι τενίστας, ο δεύτερος γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ενώ ο τρίτος είναι μουσικός και στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή σε μεγάλο talent show.

Μάλιστα, ο τρίτος γιος του ψευτογιατρού είχε λάβει μέρος πέρυσι σε διάσημο μουσικό talent show, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσεις στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όχι όμως παραπάνω, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τραγουδά σε γνωστά κέντρα της Αθήνας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα