Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου

30.12.2020 / 10:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kalogerop-xrist

Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφέρει:

“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Στη δύση του 2020, μιας από τις δυσκολότερες χρονιές που κλήθηκε να ζήσει η γενιά μας, η ευχή για ΥΓΕΙΑ δεν είναι πια χιλιοειπωμένη -και ίσως αδιάφορη- αλλά πιο ουσιαστική από ποτέ.

Ο κορωνοϊός, ως απρόσκλητος και ανεπιθύμητος επισκέπτης, δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα, περιορίζοντας δυστυχώς τις ανθρώπινες επαφές και συναναστροφές μιας και ο ρυθμός μετάδοσής του είναι μεγάλος και οι συνέπειές του επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες.

Όμως, οι εμβολιασμοί που ήδη ξεκίνησαν, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας, όπως η ελπίδα που ξεπρόβαλε τελευταία από το γεμάτο δεινά πιθάρι της μυθικής Πανδώρας.

Τη χρονιά που φεύγει, διδαχτήκαμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο αλλά και πως ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα. Μακάρι το μάθημα αυτό να μην το ξεχάσουμε όταν η πανδημία επιτέλους υποχωρήσει και εξαφανιστεί.

Ο Δήμος Αιγιαλείας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημότη, προστατεύοντας τα δικαιώματά του και προωθώντας τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Ήδη η εικόνα του Δήμου αλλάζει προς το καλύτερο και ο αγώνας μας συνεχίζεται, ώστε να γνωρίσει ο τόπος μας την εξέλιξη που πραγματικά του αξίζει.

Με αίσθημα αλληλεγγύης και αγάπης, ευχόμαστε σε όλες και όλους, το 2021 να φέρει στον καθένα ό,τι θα τον κάνει ευτυχισμένο.

Καλή χρονιά!

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

Δημήτρης Καλογερόπουλος”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα