Πρώτη ασυλία για τους Διάσημους- Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

06.01.2021 / 8:21
diashmoi

Χρειάστηκε ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε «μπράτσα», όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης, για να καταφέρουν οι «Διάσημοι» να σημειώσουν μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη τους νίκη σε αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 4.

Στην αρένα που θύμιζε παλαίστρα σε άμμο, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε με δεμένα τα μάτια να αρπάξουν από την πλάτη του αντιπάλου τους ένα σημαιάκι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με νίκη των «Μαχητών» και του Τζέιμς επι του Πάνου Καλίδη, ωστόσο οι «Διάσημοι» βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν.

Η… πλάστιγγα έγειρε προς τους «Διάσημους» όταν η Κάτια με διπλή προσπάθεια πήρε το σημαιάκι από την πλάτη της Ασημίνας για το 9-7.

Το τελικό 10-7 έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το σχόλιο των Διάσημων που…άναψε φωτιές

Οι Διάσημοι πήραν για πρώτη φορά την ασυλία, βάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά τους Μαχητές στη διαδικασία να ψηφίσουν πως αποχώρηση κάποιον δικό τους.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου το σχόλιο της Μαριαλένας, ότι σήμερα το αποτέλεσμα οφείλετε καθαρά στην τύχη και όχι σε κάποια ικανότητα, προκάλεσε την αντίδραση των «Διάσημων» που υποστήριξαν ότι χρειαζόταν ένστικτό, καλή ακοή και εμπειρία κάτι που δεν μπορείς να αναπτύξεις σε κάποιο γυμναστήριο, με τον Περικλή να πετάει και τη…σπίθα λέγοντας πως «αν χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ικανότητα, τότε είσαι παντελώς ανίκανος», με τον Πάνο Καλίδη να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στην ψηφοφορία των «Μαχητών», όπως ειπώθηκε κριτήριο ήταν το αγωνιστικό κομμάτι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να συγκεντρώνει 6 ψήφους έναντι 4 του Νίκου Μπάρτζη μαζί με την Αγγελική Λάμπρη των «Διάσημων» να είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα