Παρασκευή, 3.02.2023, 3:19 μμ

Πρόταση Αλεξοπούλου για παράταση σύμβασης των ΕΛ.ΤΑ. με τη Eurobank και εξυπηρέτηση πελατών από το ταχυδρομείο Κάτω Αχαΐας

22.02.2022 / 13:05
alexopoulou

Η βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξόπουλου κατέθεσε ερώτηση – πρόταση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη   για παράταση της σύμβασης των ΕΛ.ΤΑ. με τη Eurobank και εξυπηρέτηση των πελατών από το ταχυδρομείο της Κάτω Αχαΐας.

Η ανακοίνωση της Χ. Αλεξόπουλου αναφέρει:  Η Τράπεζα Eurobank προχώρησε στο κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, στην Κάτω Αχαΐα και δημιουργούνται έτσι, πολλαπλά ζητήματα στις τραπεζικές συναλλαγές των κατοίκων.

Η κα Χριστίνα Αλεξοπούλου για την επίλυση του προβλήματος, πρότεινε στον αρμόδιο Υπουργό, το τοπικό κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. να εξυπηρετήσει τις τραπεζικές συναλλαγές των κατοίκων, δεδομένου ότι υπάρχει σύμβαση με την Τράπεζα Eurobank. Επίσης, προτείνει τις τραπεζικές συναλλαγές να τις αναλάβει υπάλληλος της τράπεζας που θα διατεθεί στο εν λόγω κατάστημα.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να βρεθεί λύση σ’ ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα και δικαίως την τοπική κοινωνία”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα